Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ось, що значить домовлятись за спиною губернатора, - Москаль про сьогоднішню сесію

19 листопада 2015 р., 17:08

Губернатор прокоментував скандальну сесію облради

– Кілька речень по сьогоднішній сесії обласної ради. Перше – ми побачили у всій красі, місцевий політикум. Депутатські групи, які натякали, що вони з Президентом або обіцяли тримати нейтралітет, чітко зайняли антипрезидентську сторону. Говорити в очі одне, а за спиною домовлятися з іншими й робити все навпаки – це дуже «по-закарпатськи». Дякую акторам за чудовий спектакль, під час якого були зірвані всі маски.

І щодо результатів. Сімейне політичне утворення під назвою «Єдиний центр» не тільки повністю провалило розписаний учора в Мукачеві сценарій, але й «спалило» своїх союзників.

У підсумку всі побачили, що значить домовлятися за спиною в губернатора. Окрема подяка Золтану Лендʼєлу. Золтане Золтановичу, так «спалитися» з домашньою заготовкою – написаним у Мукачеві списком депутатів – це треба мати талант. З мене 50 грамів і пончик з лівером!

Наступний крок за нами. Сьогодні ми побачили, хто є, так би мовити, «ху», тому знаємо, що робити.

Нагадаємо, що сьогодні Геннадій Москаль дав волю своїм емоціям, кричав та ображав кожного, хто був присутній у сесійній залі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp