Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра завершується реєстрація на ЗНО

4 березня 2014 р., 08:46

5 березня завершується реєстрація учасників ЗНО, яка здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти (нагадаємо, що Закарпаття територіально належить до Івано-Франківського центру).

Кожен учасник може зареєструватись для проходження ЗНО не більше ніж з чотирьох предметів. Для цього необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти (76014 м.Івано-Франківськ, вул. Бандери, 1. Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти).

Майбутні учасники ЗНО можуть зареєструватись самостійно, сформувавши комплект реєстраційних документів за допомогою спеціальної програми, або звернутися за допомогою до одного з 176 пунктів реєстрації, відкритих в усіх регіонах України (на Закарпатті він знаходиться в методичному кабінеті управління освіти Мукачівської міської ради, час роботи: понеділок—п’ятниця, 9.00—18.00, обідня перерва: 13.00—14.00).
Газета "Новини Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp