Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна не постачала зброю ІД - Міноборони

20 листопада 2015 р., 13:33

У відомстві назвали безпідставними звинувачення на адресу України.


Міноборони спростовує інформацію іноземних ЗМІ про те, що Україна нібито причетна до постачань зброї терористам Ісламської держави.

Україна не виробляє і не здійснювала закупівлю згаданих в повідомленнях зенітно-ракетних комплексів FN-6 китайського виробництва, а також не надавала транзиту для їхнього переміщення. Крім того, ПЗРК FN-6 не перебувають і ніколи не перебували на озброєнні Збройних сил та інших військових формувань України", - сказано в повідомленні.

В оборонному відомстві України наголосили, що не є уповноваженими державою посередниками у здійсненні зовнішньоекономічної діяльності у сфері експорту та імпорту продукції і послуг військового та спецпризначення.

Раніше ЗМІ писали, що МВС Кувейту заявило про затримання угруповання із шести осіб, яке постачало зброю терористам ІД з України. В Україні бойовики-джихадисти нібито закуповували переносні зенітно-ракетні комплекси FN6.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp