Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині вода руйнує мости та розмиває дороги (Фото)

21 листопада 2015 р., 12:14

Деякі села велика вода відрізала від світу

Через інтенсивні дощі, які не припиняються з учорашнього дня, річки Тячівського району стають повноводними і вже наробили чималої шкоди. Вони розливаються, підтоплюють дворогосподарства, зривають мости та електромережі.

Наразі відомо, що половина верхніх сіл району уже залишились без електроенергії, адже внаслідок повені обірвані електромережі.

Крім того є інформація, що в селі Калини паводковими водами розмито дорогу. А сільський потічок, в якому цього року взагалі не було води, став річкою, пише Tyachiv News.

В Усть-Чорній річка наповнилась настільки, що перелилась через пішохідний міст.

У Мукачеві та Ужгороді підтоплені набережні. Вода продовжує прибувати (Фото)

Мости ледь витримують масштабні потоки води у Ганичах, Новоселиці, та інших населених пунктах.

Дощі не припиняються, стихія лютує. Люди починають панікувати, не знаючи скільки ще шкоди принесе краянам цьогорічний паводок.

{g}

Нагадаємо, що річка Теребля теж вийшла з берегів, але ще не затопила села. На Рахівщині вийшла з берегів Тиса, евакуювали дітей з декількох помешкань. Поблизу Рахова затопило трасу, люди самотужки очищають її від сміття, яке несе за собою вода. У Хусті вулиці перетворились на море, а у районі вода з Тиси уже тече полями.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp