Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Паводок на Закарпатті спадає - ДержНС

22 листопада 2015 р., 10:39

Це стало відомо сьогодні з самого ранку

Станом на 7:00 22 листопада після різкого підйому рівнів води в гірських річках у 22 населених пунктах паводком підтоплено 315 домогосподарств, спостерігається зниження рівнів води у басейнах р.Ріка, Тересва, Теребля та Верхня Тиса.

Як зазначили у ДержНС 22 листопада, сильні зливові дощі призвели до підйому води в річках на території Міжгірського, Рахівського, Тячівського та Іршавського районів.

"Паводковими водами у 22 населених пунктах підтоплено 315 домогосподарств, в тому числі 144 житлових будинки, та 17 га сільськогосподарських угідь. Частково відключено від електропостачання 4 населені пункти", - зазначили в ДержНС.

У Рахівському районі внаслідок зсуву грунту на проїжджу частину автодороги Мукачево – Рогатин призупинено рух між с. Білин та с. Кваси, в Міжгірському районі пошкоджено та підмито 5 пішохідних містків.

Станом на ранок 22 листопада рух на автодорозі Мукачеве – Рогатин частково відновлено.


Разом з тим в ніч на 22 листопада внаслідок ускладнення погодних умов на території Івано-Франківської області сталосязнеструмлення 80 населених пунктів.

"Cпрацьовування автоматичного захисту сталося через дощ, мокрий сніг та пориви вітру. До робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго", - повідомили у ДержНС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp