Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Балога каже, що влада Закарпаття допустила паводок у краї, бо формувала "ширку" в облраді

22 листопада 2015 р., 11:44

Політик вважає нинішню владу некомпетентною.

Про це Віктор  Балога написав на сторінці у мережі "Фейсбук":

В гірських районах Закарпаття почалися підтоплення, ситуація близька до критичної, уже зафіксовано випадки зсувів грунту, вода підходить до житлових будинків. На щастя, ніхто не постраждав.

Маємо на Закарпатті перші наслідки некомпетентності влади.

Якщо запитаєте, чому Закарпаття не топило усі попередні роки, то відповідь дуже проста - тому, що діяла протипаводкова програма "Тиса", яку розробляв я особисто з провідними фахівцями України. Після 2012 року Янукович перестав її фінансувати. Була тоді така практика, коли усі державні кошти з західних областей перекидали на Схід. На Закарпатті не фінансували навіть найнеобхідніше, зате на Донбасі відкривали басейни і спортивні комплекси.

Коли ж прийшла нова, ніби то демократична влада, то нічого не змінилося. Пояснити некомпетентним людям, що ліквідація наслідків коштує дорожче, ніж профілактика, вкрай важко.

Та й Закарпаття для нинішньої влади - це не люди і їхні проблеми, а гроші і контрабанда. Вони не передбачили загрозу паводку по тій простій причині, що були зайняті формуванням "ширки" в обласній раді і боротьбою зі мною особисто. Шкода, що страждають від цього прості люди, а не політики, які заварили цю кашу і сидять собі в Києві, не знаючи ні повеней, ні зсувів.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp