Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відкрили регіональне представницвто національного торгового дому Угорщини (ФОТО)

22 листопада 2015 р., 16:42

«Міжнародні контактні дні» тривали у рамках грантового проекту Вишеградського фонду («V4EaP Extended Standard Grant» за №21370113 від 9 грудня 2013 року).

19 листопада в Ужгороді відбулася заключна міжнародна бізнес-зустріч за проектом «Розвиток регіональної співпраці та сприяння економічній інтеграції», під час якої відбулося офіційне відкриття та презентація третього у Європі регіонального представництва Національного торгового дому Угорщини.

 

Організаторами виступили Закарпатська торгово-промислова палата за підтримки Міжнародного Вишеградського фонду та в партнерстві з Тренчинською регіональною палатою Словацької ТПП, Торгово-промисловою палатою області Боршод-Абауй-Земплен (Угорщина), Підкарпатською господарчою палатою (Польща), Господарчою палатою краю Височіна (Чехія).

Під час реалізації проекту «Розвиток регіональної співпраці та сприяння економічній інтеграції» була проведена серія міжнародних бізнес-зустрічей у Польщі, Чехії, Угорщині, Словаччині. Заходи у рамках проекту сприяли створенню орієнтованої на довгострокову перспективу спільної інституційної платформи з метою надання консультативної допомоги підприємцям та налагодженню постійного обміну діловою інформацією.

Заключна міжнародна бізнес-зустріч відбулася у приміщенні готелю «Дружба». Учасниками стали представники ділових кіл із Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії, Австрії, Німеччини, Сербії, Хорватії, Естонії, Болгарії, Республіки Білорусь. Тематика зустрічі охоплювала будівництво, будівельну техніку й матеріали, обладнання сантехнічне, опалювальне, вентиляційне, освітлювальне, предмети інтер’єру, а також нетрадиційні види енергії, деревообробку, сільське господарство, машинобудування тощо.

Офіційну частину бізнес-зустрічі відкривав Президент Закарпатської торгово-промислової палати Отто Ковчар. Він зазначив, що традиції проведення таких міжнародних бізнес-зустрічей - майже 20 років. Щоразу тематика розширюється, але провідні напрямки залишаються з року в рік.

Заступник голови Закарпатської ОДА Олександр Петік за дорученням голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля привітав учасників форуму і зазначив, що організатори вгадали з моментом початку справи і з місцем реалізації, про що говорить навіть збіг події з першою сесією Закарпатської ОДА.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp