Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті 37 дворогосподарств залишаються затопленими

23 листопада 2015 р., 09:50

А дощі далі падають

Станом на 7 годину 23 листопада у Міжгірському, Рахівському, Тячівському та Іршавському районах Закарпатської області, які були підтоплені паводковими водами внаслідок сильних зливових дощів 20 та 21 листопада, ситуація стабільна, контрольована.

На більшості річок спостерігається подальший спад рівнів води, повідомляє УНІАН з посиланням на  прес-службу ДСНС.

Підрозділами ДСНС та комунальними службами області відведено та відкачано воду: з 136 житлових будинків, залишилось 8 підвалів житлових будинків; з 278 домогосподарств, залишається 37. Зійшла вода з 17 га сільськогосподарських угідь. відновлено електропостачання у знеструмлених населених пунктах.

Разом з тим, за даними прес-служби, пошкодженими залишаються 490 м земляних берегоукріплень та 110 м автодоріг місцевого значення, на всіх ділянках автодоріг проїзд автотранспорту забезпечено.

До аварійно-відновлювальних робіт залучено всього 227 осіб та 52 одиниці техніки, у тому числі від ДСНС України 67 осіб та 13 одиниць техніки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp