Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатця залишили без ключів від автівки

30 квітня 2014 р., 09:55

у закарпеатцянасильно відібрали ключі від автівки.

В Ужгороді чоловік наніс тілесні ушкодження мешканцю району та відкрито заволодів ключами від його автомобіля «Opel». Втім, зловмисника виявили працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції зовсім швидко.

По телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 30-річного мешканця району про те, що з виду знайомий чоловік відкрито заволодів ключами до належного йому легкового автомобіля «Opel Kadett».

На місце події направили екіпаж роти патрульної служби міськвідділу міліції, маршрут якого пролягав неподалік від місця вчинення злочину. Міліціонери спрацювали професійно й знайшли зловмисника вже за кілька хвилин за наданими потерпілим прикметами автомобіля.

З’ясувалося, що подія сталася на вул.Белінського в Ужгороді. Коли потерпілий припаркував свій автомобіль, до нього підійшли двоє чоловіків. Один з них силоміць витяг потерпілого з легковика, вдарив його рукою в голову та відкрито заволодів ключами від автомобіля. Далі правопорушник з приятелем спокійно сіли у припаркований на протилежному боці дороги легковий автомобіль «Daewoo Matiz» та зникли у невідомому напрямку.

Зловмисником виявився 44-річний мешканець міста, який вже попадав в поле зору міліціонерів. Свою вину чоловік визнав. Що саме спонукало його вчинити це правопорушення, з’ясовує слідство. Правопорушник спілкується з міліціонерами. Автомобіль та ключі повернуто законному власнику. Повідомляє Ужгородський МВ УМВС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp