Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мажоритарники Закарпаття: Що вдалось зробити за рік?

23 листопада 2015 р., 15:18

Про результати роботи наших представників на політичній арені

У середу, 25 листопада, у містах Тячів та Берегово відбудеться презентація «Мажоритарники Закарпаття: що вдалося зробити за рік?», яка присвячена аналізу роботи депутатів Верховної Ради України, що були обрані в мажоритарних округах Закарпатської області.

Предметом презентації буде не тільки законодавча діяльність народних обранців, а й робота в регіоні та своїх територіальних округах, зокрема.

Окрема увага буде приділена депутатам Роберту Горвату, Івану Балозі та Віктору Петьовці; діяльність яких ГМ ОПОРА відстежувала тривалий час, комунікуючи не тільки з помічниками депутатів та їх приймальнями, а й з виборцями їх мажоритарного округу.

У місті Тячів презентація відбудеться о 12.00 в приміщенні ресторану «Україна» (вул. Незалежності 42а, 2 поверх; біля районного Будинку культури, пл. Поштова)

У місті Берегово презентація відбудеться о 16.00 в приміщенні «Берегівського Громадського Центру» (пл. Ракоці, 4, 2 поверх; біля головного відділення Укрпошти) З

ахід здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» (виконується Фондом Східна Європа).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp