Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти-філологи УжНУ повели ужгородців у країну казок (ФОТО)

30 квітня 2014 р., 10:23

Майбутні філологи та журналісти влаштували на сцені ПАДІЮну казкове дійство.

  

Майбутні філологи та журналісти влаштували на сцені ПАДІЮну казкове дійство. 
У вівторок, 29 квітня, студенти-філологи УжНУ відзначали своє професійне свято. Захід традиційно відбувся на сцені ПАДІЮну. 

Свято стартувало з вітальних слів декана філфаку Галини Шумицької та проректора Федора Шандора. 
Потім відбулося нагородження переможців п’ятого, ювілейного, Кубку декана з футболу серед команд студентів та викладачів факультету. 

 

Третє місце на змаганнях посіла команда «Журналісти 1» , друга сходинка п’єдесталу дісталася команді викладачів, а першість вибороли випускники філфаку. 

Окрім того, символічний Кубок декана дістався й дівочій команді з футболу, яка вперше боролася за перемогу в історії цих змагань. А ще майбутніх фахівців нагородили грамотами за участь у організації і проведенні Міжнародної конференції студентів та аспірантів . «Актуальні проблеми філології та журналістики» , а також –  першої Всеукраїнської олімпіади з російської мови та літератури. 

 

А протягом концертної програми студенти філологічного факультету та відділення журналістики тішили глядачів веселими постановками, у яких провідними цьогоріч стали відомі українські казки. 

Студенти російського відділення філфаку розповіли присутнім про студентське життя крізь призму казки Алиса в стране чудес, повідавши про улюблених викладачів, а також про навчальний процес у виші ,студенти-філологи розповіли гостям свята казку «Котигорошко»,студенти-словакісти потішили присутніх веселими мініатюрами та патріотичною піснею про Україну, яка пролунала а словацькій та українській мовах , а майбутні журналісти інтерпретували казку «Червона шапочка». 



Учасниці ж конкурсу «Міс філологічного факультету - 2013» продемонстрували граційне дефіле у вишуканому вбранні. Окрім того студенти філфаку представили глядачам кілька вокальних номерів та відеопрезентацію, у якій показували хореографічні «па» в гумористичній манері. А ще на сцені ПАДІЮну виступали танцюристи сучасного ансамблю танцю «Бліц», вокальний ансамбль «Перлинка», юна співчка,учасниця дитячого Євробачення, Даніелла Якобчук, мукачівська команда КВН «БУМ», а також студент відділення журналістики Роман Ялч, котрий подарував гостям свята кілька пісень у напрямку реп. 



Насамкінець на сцену вийшли цьогорічні випускники філфаку,яких нагородили пам’ятними грамотами від університету. Зворушила присутніх і фотопрезентація зі світлинами випускників, на котрих частково закарбовано 5 років їхнього студентського життя. 

Окрім цього, молодші колеги презентували випускникам сюрприз – заспівали зворушливу пісню про завершення студенства, яка не залиштла нікого байдужим. Тож цогорічний день філолога традиційно залишив незгасимий слід у серцях глядачів та подарував справжній казковий вечір, про який ще довго згадуватимуть із захопленням. 


Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp