Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль спростовує інформацію щодо введення плати за перетин кордону

26 листопада 2015 р., 12:06

Москаль каже, що нікого платежами обкладати не хоче

Розповсюджена мукачівськими ЗМІ інформація про те, що голова ОДА є одним з ініціаторів введення плати за перетин кордону громадянами України на автомобілях з іноземною реєстрацією, не відповідає дійсності.

– Це абсолютна вигадка, обласна адміністрація не має повноважень втручатися в процедуру перетину кордону чи давати вказівки митниці, – заявляє Геннадій Москаль. – З таким же успіхом можна написати, що я ініціюю введення плати за перетин Пішохідного мосту в Ужгороді. 

Навпаки, ОДА підготувала пропозиції до Кабміну з проханням спростити процедуру «пересічки». Людям, які через мізерні зарплати не можуть купити в Україні дорогі автомобілі, а користуються автівками з іноземною реєстрацією, треба допомогти, а не обкладати їх ще якимись додатковими платежами.
Однак остаточне рішення з цього питання має прийняти Верховна Рада, тому я пропоную активістам, які беруться відстоювати інтереси власників автомобілів з іноземною реєстрацію, вимагати від нардепів від Закарпаття зняти цю проблему на законодавчому рівні, а не робити всякі заяви, які й близько не відповідають дійсності.

Схожі новини

Москаль прокоментував події в Апеляційному суді Закарпаття
Москаль: «Вирішити питання ОТГ мітингами, транспарантами гучномовцями чи гробами з вінками неможливо»
Москаль допоможе Свалявському профтехучилищу розширити навчальну базу і передасть Боржавській вузькоколійці ще один ретро-тепловоз
Москаль серед тих, про кого пишуть і говорять найчастіше
Москаль: «Суд конфіскував у дохід держави ділову деревину, яку лісгосп із Чернігівщини в сховку намагався вивезти в Румунію» (ДОКУМЕНТ)
ВРУ не підтримує запропоновані Москалем та активістами зміни до законодавства щодо врегулювання «пересічки»
Москаля найчастіше згадували у ЗМІ - результати рейтингу
Москаль: "На Луганщині я добивався письмових зобов’язань від керівників «ЛНР» про ремонт зруйнованих комунікацій"
Москаль: «Блокування залізничного сполучення з ОРДЛО та особливі заходи в енергетиці не відіб’ються на енергопостачанні Закарпаття»
Москаль вважає методи роботи ФСБ непрофесійними

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp