Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево: муніципальна поліція міста має нового очільника, - ЗМІ

26 листопада 2015 р., 21:02

Ним став Вячеслав Роман.

Новим начальником муніципальної поліції Мукачева призначили Вячеслава Романа. Про це журналістам інтернет-видання «PMG.ua» стало відомо сьогодні, 26 листопада. Відповідне рішення вже підписав міський голова.

Вячеслав Ференцович Роман народився 10 травня 1969 року. До останнього часу працював керівником з розвитку дистрибуції ПАТ «Галичина». За неофіційною інформацією – є власником кафе «Даніел-Ніколет». У жовтні минулого року відзначився резонансною бійкою із заступником начальника Мукачівського військового шпиталю майором Андрієм Сінельником на підставі шкільного конфлікту їх дітей.

У 2006 році Вячеслав Ференцович був обраний депутатом Мукачівської районної ради від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». За чотири роки, після поразки Юлії Тимошенко на президентських виборах, Вячеслав Роман перейшов до «Сильної України» – партії, близької до новообраного очільника держави Віктора Януковича. Саме за її списком і балотувався до парламенту на наступних виборах. На цьогорічні вибори до Мукачівської міської ради Вячеслав Роман пішов під прапорами «Єдиного Центру» – партії Віктора Балоги. Це стало сюрпризом для багатьох, враховуючи минулі політичні вподобання кандидата.

Попри поразку на виборах до міськради, без вагомої посади підприємець не залишився. Тепер він матиме змогу допомогти молодій команді міського голови наводити лад у місті.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp