Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Європейське об’єднання територіального співробітницива "Тиса" офіційно зареєстровано

27 листопада 2015 р., 09:50

Про це повідомили у прес-службі Закарпатської обласної ради

Європейське об’єднання територіального співробітництва «Тиса» офіційно зареєстровано і повідомлення про реєстрацію надруковано 24 листопада в Офіційному журналі Європейського Союзу. Про це Закарпатську обласну раду повідомив координатор виробництва журналу Енріко Кампанелла.

Наразі триває робота над презентацією Європейського об’єднання територіального співробітництва «Тиса» в Брюсселі. Також фахівці розпочали підготовку стратегії розвитку об’єднання.

Структуру створено місяць тому Закарпатською облрадою та загальними зборами Саболч-Сатмар-Березької області Угорщини. Угоду про створення об’єднання 16 жовтня підписав голова обласної ради VI скликання Володимир Чубірко, голова загальних зборів області Саболч-Сатмар-Берег Оскар Шестак та міський голова Кішварди Тібор Лелесі.

З часу заснування на теренах ЄС у 2007 році першого EGTC створено й успішно діють 55 об’єднань, з яких в Угорщині або за її участі – 22 об’єднання. Об’єднання, що мають учасників з Угорщини, вже реалізували 78 проектів, вартістю 19 мільйонів євро.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp