Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нічого не пророкувало біди, - селяни про самогубство голови Веряця (ВІДЕО)

28 листопада 2015 р., 15:42

Самогубство сільського голови - шок для мешканців Веряця Василя Цопа знайшли повішеним напередодні...

Як уже повідомлялося, сільського голову Веряця знайшли у зашморзі. 

Ця звістка шокувала людей. Ніхто не розуміє, що могло стати причиною такого фатального кроку, адже за якийсь час до трагедії, нічого не пророкувало біди. 

Пан Василь, за словами односельчан,  поводився адекватно, був стурбований хіба що проблемами села, і мав грандіозні плани, втілення яких мав здійснити на керівній посаді. Селяни про Василя Цопа розповіли журналістам "Голосу Карпат":  


До Петра 05.12.2015 23:17 IP: 167.249.43.31
Петре, не мели дурниць. Людина виграла вибори. І відповідно за це мала розплачуватися. Голова у Веряці - це лише всього-навсього ноги, які ведуть на пошуки скарбів. Це не кожний зможе, щоб ним так нахально маніпулювала "еліта".
Петро 02.12.2015 23:11 IP: 244.235.43.31
Яке цікаве формулювання "самогубство"... У мене особисто виникає ціла купа питань до мотивів такого "самогубства". Що може штовхнути до самогубства людину, сповнену життя та з купою планів щодо розбудови села, яку щойно обрали сілським головою? А може то й не самогубство зовсім? Може йому допомогли піти з життя? А може до цього причетна місцева мафія, яка орудує у місцевому кар'єрі і загрібає на цьому шалені мільйони? А найбільше дивує пасивність місцевого населення, яке чудово знає хто вчинив це "самогубство" і досі не спалило йому хату. Стільки питань і ніби відповіді на поверхні, а наша доблесна міліція, чи то пак поліція, як завжди все замне і зробить вигляд ніби нічого не сталося.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp