Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Судді боротимуться за кубок Закарпаття з футболу

29 листопада 2015 р., 13:43

У футбол грають і служителі Феміди

28 листопада у місті під Чорною горою проведено півфінальні ігри розіграшу кубка Закарпаття з футболу серед судів та суддів. Ці змагання приурочені до професійного свята працівників судів і проводяться вже три роки поспіль, пише Голос Карпат.

У змаганнях беруть участь команди як районних так і обласного апеляційного та господарського судів,- розповів Голосу Карпат суддя Закарпатського апеляційного суду Іван Стан. – Серед наших працівників є немало любителів футболу. І цей турнір є доброю нагодою, щоб відчути дух змагань і підзарядитися адреналіном на спортивному майданчику.

У попередніх турах, що пройшли у Сваляві та Ужгороді, вже визначилися чотири учасники півфінальної частини кубка. Це команди Тячівського, Свалявського, Ужгородського міжрайонного та господарського судів.

Інші дві путівки розігрувались вчора у поєдинках між футбольними дружинами суддів Іршави, Виноградова, Міжгір’я та Апеляційного суду. Команди грали за круговою системою. У серії поєдинків найкращі результати продемонстрували команди Закарпатського апеляційного та Іршавського районного судів. Саме вони проходять до наступного кола змагань.

Хто стане цьогорічним володарем головного трофею футбольного сперництва стане відомо вже через два тижні. Тоді, у день свого професійного свята, служителі Феміди проведуть фінальну частину кубка.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp