Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрульні поліцейські конгломерації Ужгород - Мукачево присягнули вірно служити народові України (Фото)

29 листопада 2015 р., 14:38

Закарпатські поліцейські перші в Україні дали присягу саме перед керівниками Національної поліції, а не інших структур

247 патрульних поліцейських у неділю, 29 листопада, урочисто прийняли присягу та приступили до виконання службових обов’язків. Відсьогодні вони патрулюватимуть вулиці Ужгорода та Мукачева, а також ділянку автомобільної дороги Київ-Чоп між цими населеними пунктами.

Присягу у патрульних поліцейських приймала голова Національної поліції України грузинка Хатія Деканоїдзе. Як зазначила Деканоїдзе, ця присяга була для неї особливою, оскільки вона також приймала її разом із закарпатськими патрульними, пише Голос Карпат.

Привітав поліцейських і нардеп Мустафа Найєм, котрий із першого дня курував процес набору та навчання майбутніх поліцейських в Ужгороді. Він повідомив, що закарпатські поліцейські багато в чому унікальні. Зокрема, через те вони перші у країні патрулюватимуть одразу два міста, а також тому, що дають присягу вже новій структурі – Національній поліції, а не жодним іншим політичним структурам.

Очолив закарпатську поліцію капітан Юрій Марцинішин. Раніше він ніс службу в патрульному підрозділі міста Києва.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp