Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Ужгороді хокеїсти за перемогу боролися (ФОТО)

30 листопада 2015 р., 08:40

4 команди зійшлися у боротьбі...

На ковзанці «IceLand» відбувся перший цьогорічний хокейний турнір. У ньому взяли участь 4 команди: «Спартак», «Шахтарські Барси», «Ужгородські вовки» та «Синевир».

 

Змагання відбувалися по одному періоду «брудного» часу, тобто по 25 хвилин без перерви. Кожна з команд зіграла три гри. Однак вже традиційно переможців турніру-відкриття не визначали. Кажуть, це товариська гра, тому переможців і переможених немає.

У грі кожної з команд давалася в знаки довготривала перерва. Було відчутно, що гравці давно не виходили на лід, не тренувалися. Учасникам важко було як фізично, так і тактично. Це підтвердив і центральний нападаючий «Шахтарських Барсів» Олександр Дмитрієв.

«Тренування на льоду хокеїстам ніщо не замінить. Відрадно, що вже з наступного тижня розпочнуться повноцінні заняття для кожної з команд. Прийдешній чемпіонат обіцяє бути цікавим та напруженим. З кожним роком його рівень зростає. Підвищується і майстерність гравців, не зважаючи на те, що більшість із нас – аматори. Наразі результати майбутніх ігор передбачити неможливо», – каже Олександр Дмитрієв.

Цікаво, що у складі закарпатської команди «Спартак» грають три гравці словацької національності. Зокрема один із них – Радован Марйов уже третій сезон поспіль займає позицію форварда. У минулому пан Радован професійно займався хокеєм. Нині ж грає у аматорській лізі міста Міхаловце та у складі команди «Спартак». Каже, має на Закарпатті багато друзів, а тому з радістю приїжджає на кожну гру, інформує Ice Land



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp