Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пункти пропуску на українсько-словацькому кордоні стануть іншими

30 квітня 2014 р., 19:01

українсько-словацькому кордоні модернізують.

Під такою темою сьогодні, 30 квітня, пройшла зустріч у пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» Словацької Республіки. 

Захід відбувся за ініціативи Фінансового управління Словацької Республіки – головного партнера великомасштабного проекту «Модернізація та реконструкція пунктів пропуску на українсько-словацькому кордоні». В зустрічі взяли участь представники Чопської митниці Міндоходів на чолі з виконуючим обов’язки начальника митниці Ігорем Стрічиком. 

У ході проведення міжвідомчої зустрічі, учасники розглянули питання координації та взаємодії при виконанні робіт по реконструкції пункту пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке». Українською стороною були доведені зміни у законодавстві України щодо проведення державних закупівель. Нагадаємо, що 24 березня 2014 року Верховна Рада України внесла зміни до Закону України «Про здійснення державних закупівель» щодо підсилення прозорості закупівель, яким вдосконалено процедуру оприлюднення інформації про результати проведення тендерів. 
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp