Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наші військові - з новим безпілотником

30 листопада 2015 р., 14:41

Апарат прямує до них.

Розвідувальний безпілотник поїхав до 128-ої окремої гвардійської гірсько-піхотної Закарпатської бригади. Про це повідомляється у Фейсбук-спільноті "Заради життя", інформує Фіртка."Близько місяця тому робота над нашим безпілотником нарешті повністю завершилася. Апарат поїхав до бійців 128-ої бригади у Луганську область. Це не просто літак, як планувалося спочатку, а цілий розвідувальний комплекс, куди входить власне літак, наземна станція, апаратура керування та ретранслятор. Ну, і плюс інструкція по побудові та керуванні літаком, яка потрібна розвідникам. 

Команда, яка працювала над безпілотником, отримала колосальний досвід у процесі побудови комплексу. Оскільки вчилися на своїх помилках, то багато чого доводилося виправляти та переробляти в процесі. Тому усі зібрані кошти було використано на побудову комплексу та відновлення апарату після невдалих випробувань. Тим не менш, добре, що усі ці проблеми були виявлені нами при тестах, а не розвідниками під час бойових завдань", – йдеться у дописі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp