Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За закарпатських зловмисників взялася прокуратура

30 листопада 2015 р., 18:03

Відповідь буде перед законом.

Апеляційним судом Закарпатської області підтримано апеляційну скаргу Виноградівського районного прокурора та скасовано вирок суду першої інстанції, згідно якого 17-річному юнаку та його 21–річному товаришу призначено іспитові терміни.Як повідомив прокурор Виноградівського району Юрій Беламут, в ході слідства встановлено та в суді доведено, що неповнолітній та його товариш перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в селищі Королево, Виноградівського району за одну ніч вчинили 5 крадіжок з проникненням в житло та 3 незаконні заволодіння транспортними засобами. Один автомобіль п’яні юнаки розбили вщент.

Вироком Виноградівського районного суду обвинувачених визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України та ч. 2 ст. 289 КК України і призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, однак суд застосувавши положення ст.ст. 75, 104 КК України призначив їм іспитові терміни.


Прокурор не погодився із таким рішенням та подав апеляційну скаргу оскільки Виноградівським районним судом при призначенні вироку не враховано ступінь тяжкості вчинених злочинів, характер суспільної небезпеки даних злочинів, кількість епізодів злочинної діяльності, особу винних та їх посередні характеристики з місця проживання і навчання.Відтак, апеляційний суд Закарпатської області враховуючи доводи прокурора дійшов висновку про неможливість перевиховання юнаків в умовах, які б виключали можливість ізоляції їх від суспільств та постановив новий вирок призначивши реальні терміни відбування покарання.
Відділ організації прийому громадян,розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістюпрокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp