Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві напали на майора підрозділу "Карпатська Січ"

1 грудня 2015 р., 14:24

Нападники вискочили з дорогої іномарки

Вчора, 30листопада, близько в 14.00 в Мукачеві по вул. Автомобілістів, 35 було здійснено напад на майора резерву НГУ Зотова Дмитра Дмитровича.

Про це повідомив Тарас Деяк, керівник ГО "Карпатська Січ".

Напад здійснили особи на автомобілі марки Toyota Land Cruiser чорного кольору, державний номерний знак АО 2328 ВК. В результаті нападу майор Зотов отримав важкі тілесні ушкодження. Також була зірвана доставка бійців-добровольців, транспортного засобу та волонтерської допомоги під час загострення ситуації в зоні АТО.

Щоби не напружувати ситуацію в м. Мукачеві на місце пригоди були викликані правоохоронні органи, які прибули своєчасно та провели оперативно-розшукові заходи. Злочинці з місця пригоди зникли.

"Нами буде здійснюватись постійний контроль та моніторинг перебігу слідства, про що будемо повідомляти громадськість та ЗМІ. Також хочемо всіх запевнити, що всі винні будуть притягнуті до відповідальності тим чи іншим способом" - зепевнив Деяк.

Довідково: Майор Зотов Д.Д. (доброволець, журналіст, ветеран війни, боєць підрозділу «Карпатська Січ» батальйону спеціального призначення «Донбас» НГУ) слідував у в/ч 3057, а саме в військове розташування батальйону «Донбас» з добровольцями-новобранцями, на транспорті зі спец номерами Ф4 (військові номера) для проходження подальшої служби в зоні АТО.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp