Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подаруйте дітям свято!

1 грудня 2015 р., 14:58

Вони ж не винні, що батьки немають змоги купити подарунки

Про старт благодійної акції "Подаруй іграшку дитині!” оголосив сьогодні, 1 грудня, в Ужгородському прес-клубі директор Громадського центру соціальної допомоги населенню, психолог Петро Ренжин, повідомляє Заголовок.

"Це вже четверта акція. І що цікаво, з кожним роком все більше і більше людей долучається”, – розповів П. Ренжин.За його словами, постійні учасники акції вже телефонували та запитували, коли розпочнеться збір подарунків. Адже люди заздалегідь заготували іграшки дітям. Окрім того, багато містян приносить не вживані речі, а купує нові книги, дитяче приладдя тощо.

Цього разу акція діятиме також у супермаркетах Ужгорода. Там стоятимуть так звані соціальні кошики, в яких можна буде залишити що-небудь для дітей.

До слова, акція є адресною, тож подарунки потраплять виключно до тих діток які виховуються у незаможних родинах і найбільше цього потребують. Вручить їх їм під час урочистого заходу Святий Миколай. Імовірно, частину подарунків пізніше принесе дітям Дід Мороз.Приносити іграшки та інші подарунки для дітей можна у Товариство Червоного Хреста за адресою пл. Жупанатська, 3 з 09:00 пo 18:00 (понеділок-п'ятниця).

Телефон для довідок: 61 64 53.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp