Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські стоматологи знають не тільки зуби лікувати, але й пожежі гасити

1 грудня 2015 р., 15:46

Такі практичні семінари ніколи не будуть зайвими

Мукачівські рятувальники озброїли місцевих стоматологів знаннями щодо правил пожежної безпеки. 30 листопада представники Мукачівського міськрайонного відділу ДСНС провели відповідну лекцію для персоналу Медичного стоматологічного центру «Добродент». Тема зустрічі, у якій взяли участь півтора десятки працівників закладу, – «Пожежна безпека на виробництві та в побуті».

Під час лекції рятувальники насамперед озвучили для присутніх алгоритм дій при виникненні пожежі, зокрема порядок евакуації з приміщення. Адже у випадку загорання від цього залежатиме життя не тільки самих стоматологів, а і їхніх пацієнтів. Також представники ДСНС продемонстрували персоналу, як треба правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння. Усе для того, аби за можливості працівники стоматологічного центру змогли завадити поширенню полум’я.

Оскільки в більшості слухачів лекції є власні сім’ї, рятувальники не оминули увагою тему запобігання виникненню пожеж у квартирах і будинках. Так, присутні дізналися основні правила безпеки при користуванні різними видами опалювальних приладів. Крім цього, батькам нагадали, аби вони у жодному разі не залишали вдома без нагляду малолітніх дітей. Насамкінець учасникам лекції роздали інформаційні листівки на протипожежну тематику.


У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp