Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді озброєні гастролери пограбували майже десять квартир. З однієї винесли зброю

1 грудня 2015 р., 16:38

Ужгородці чекають на відповіді від правоохоронців

У соціальній мережі почали з’являтись повідомлення про вчинені гребежі із запитанням: "Чому всі про це мовчать?". Поліція офіційних коментарів не надає, але журналісти PMG.ua дізнались деталі.

Подія трапилась ще вчора, 30 листопада. У коментарі журналістам в прес-службі закарпатської поліції повідомили, що не володіють інформацією щодо подібного масового пограбування. При цьому одразу два джерела в правоохоронних органах краю стверджують, що злочин дійсно мав місце. Резонансна подія трапилася на вулиці Осипенка в Ужгороді. Злочинці, яких за однією з версій було п’ятеро, були озброєними. Не на диктофон, співрозмовник видання натякнув, що слід злочинців веде на Схід України, мовляв це не «наші, а заїжджі донецькі гастролери».

За слова мешканців прилеглих будинків, поліція очепила місце скоєння злочину. На місці пригоди працювало чимало оперативників.

За словами іншого співрозмовника, поліція не хоче піднімати паніку через дані випадки грабежу. Однією з причин цьому слугує інформація, що в одній з квартир була зброя, яку зловмисники також вкрали.

Також відомо, що під час пограбування зловмисники застосували зброю, було чути кілька пострілів.



Йончі 01.12.2015 18:28 IP: 239.83.229.37
А Поліція з мигалками пужать народ в Ужгороді!!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp