Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Самогубство Веряцького сільського голови квафікували як вбивство

1 грудня 2015 р., 20:44

Правоохоронці перевіряють версію вбивства. Мешканці села ж не вірять у це

За фактом смерті новообраного сільського голови села Веряця Виноградівського району порушено кримінальне провадження за статтею 115 ч.1 - вбивство. Нині слідчі перевіряють всі версії.

Про це у спеціальному коментарі кореспонденту Mukachevo.net повідомила прес-секретар ГУ Національної поліції України в Закарпатті Галина Сернівка.

За даними поліції, 27 листопада о 15.40 годині по телефону «102» від мешканця с. Теково надійшло повідомлення про те, що біля 15.00 години на березі річки Тиса неподалік села Теково він виявив повішеним на дереві невідомого громадянина. Ним виявився мешканець села Веряця 1965 року народження, голова сільради. Ознак насильницької смерті не виявлено.

Однак, як вдалось вияснити у місцевих, всі факти вказують на те, що 50-річний Василь Цопко покінчив з життям самотужки. На місці, де його знайшли повішеним, була його машина, мобільний телефон, гроші, тобто навряд чи це було пограбуванням.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp