Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Страхувальники Ужгородщини сплатили до бюджету понад чверть мільярда гривень ЄСВ

2 грудня 2015 р., 12:01

Надходження протягом року

Протягом 11 місяців 2015 року до скарбниці надійшло більше 254,7 мільйони гривень єдиного соціального внеску. В порівнянні з аналогічним періодом 2014 року, цьогоріч бюджет отримав на 44 мільйони гривень внеску більше.

Фахівці Ужгородської ОДПІ нагадують, що підприємства, установи та організації, інші юридичні особи, які використовують працю найманих працівників, сплачують нараховані за відповідний календарний місяць суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування не пізніше 20 числа наступного місяця.

Фізичні особи - підприємці платники єдиного податку сплачують за себе єдиний внесок в розмірі, який самостійно визначили, але не менше мінімального страхового внеску на місяць в термін до 20 числа місяця, що настає за звітним кварталом. При цьому, платники можуть сплачувати єдиний внесок у вигляді авансових платежів до 20 числа кожного місяця поточного кварталу, які враховуються ними при остаточному розрахунку, що здійснюється за календарний квартал.

Фізичні особи – підприємці, які перебувають на загальній системі оподаткування зобов’язані сплачувати ЄВ за себе, нарахований за календарний рік, до 10 лютого наступного року.
За матеріалами Ужгородської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp