Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівська міліція тепер житиме за правилами нового начальника (ФОТО)

1 травня 2014 р., 09:46

У мукачеві представили виконуючого обов`язки начальника мiського вiддiлу мiлiцiї. Ним став полковник міліції Віталій Васильович Шимоняк.

Перший заступник начальника Управління МВС України в Закарпатській області Сергій Россоха подякував за службу в органах внутрішніх справ полковнику міліції Василю Швенді і представив особовому складу нового очільника. 


Віталій Васильович Шимоняк народився в с.Кобилецька Поляна Рахівського району. Службу в органах внутрішніх справ розпочав з 1993 року. З червня 2013 року по теперішній час Віталій Васильович очолював Рахівський райвідділ міліції. 

Привітав нового керівника з призначенням на посаду, побажавши йому успішної та плідної діяльності, голова Мукачівської районної ради Іван Михайло. Також у представленні взяли участь керівники суду, прокуратури, податкової інспекції м.Мукачева, голови ветеранських організацій. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp