Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Ужгорода їде гурт Cherry-Merry

2 грудня 2015 р., 21:58

Відкриватимуть концерт харизматичні хлопці з Хуста

Концерт відбудеться 5 грудня у місцевому клубі Outsider.

Cherry-merry — український рок-гурт, заснований 2010 року у Миколаєві. Стилістику та манеру звучання гурту можна охарактеризувати як оригінальну суміш мелодійного британського інді та напористого гітарного американського «гаражного року» гранджу. У 2011 році гурт випустив перший EP «We'll blow your doors out!».

Наприкінці 2012 року в інтернеті з'явилося дебютне відео до синглу «Rock'n'Rolla», яке відразу отримало високу оцінку на інтерактивному каналі YouTube та було запущено в ротацію ряду музичних телеканалів. 2013 року гурт випустив ще 3 сингли на пісні: «Britannic», «Talking» та «More Fire», а також, зняв відео на трек «More Fire». Презентація відео відбулася у прямому ефірі телеканала Star TV і у даний час ротується на декількох музичних телеканалах, а також, на YouTube-каналі ELLO.

Наприкінці вересня 2014 року відбувся реліз нового повноформатного альбому "Listen loud!", до якого увійшло 13 треків гурту.

Наприкінці 2014 року гурт випускає концертне відео на трек "Que Pasa", яке відразу потрапляє до ротації провідних телеканалів країни. У травні 2015 року відбувся реліз нового синглу "Cooca-Coolah", який отримав високу оцінку в ЗМІ.

Зараз гурт працює у студії над новим матеріалом, який увійде до майбутнього EP.

A відкриватимуть концерт, дуже харизматичні хлопці — гурт Johnny Rides із міста Хуст. Вони створюють музику у стилі indie rock/britpop. Гурт, створений у 2013 році, вже встиг відіграти у багатьох закарпатських містах та за межами області.

Місце проведення: клуб "Outsider" (вул. Кирила і Мефодія 5)

Початок: 20:00

Вхід: 50 гривень




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp