Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді виступить реінкарнована "АННА"

3 грудня 2015 р., 08:31

Поспішайте придбати квитки

У рамках першої частини TripleTour Nenasytni львівська команда відіграє великий сольний концерт в Ужгороді.

Гурт було засновано 12 жовтня 2002 року у Львові зусиллями вокаліста Віктора Новосьолова та гітариста Юрія Підцерковного, які до цього грали у гурті «Misery», але вирішили творити іншу музику. Згодом до хлопців приєдналися басист Михайло Сало і барабанщик Вадим Баюк. Після чотирьох місяців репетицій гурт дав свій перший концерт у львівському рок-клубі «Фіра» (1 січня 2003 року).

Влітку 2003 року учасники «АННИ» засіли у студії та записали демо-альбом «Проба». Втім цей альбом так ніколи й не видали через незадовільну якість запису.

2005 року до «АННИ» повернувся Юрій Підцерковний і гурт зважився на запис міні-альбому «Сприймай Мене».

Гурт продовжив активну концертну діяльність, але дійсно поворотним моментом його історії став фестиваль «Тарас Бульба-2006», на якому хлопці перемогли усіх «конкурентів» та отримали право на запис альбому. Після тривалої роботи навесні 2008 року дебютник під яскравою назвою «Карматреш» було презентовано широкому загалу. Випуском та розповсюдженням альбому зайнявся альтернативний лейбл «ІншаМузика».

30 січня 2010 «АННА» відіграла концерт у Києві, після якого засіла в студії записувати «Срібну Змію».

24 лютого 2013 року в офіційній групі сайту ВКонтакті гурт заявив про припинення свого існування через конфлікт з вокалістом Віктором Новосьоловим. А вже 25 квітня 2015 року на фестивалі “Завантаження 4” відбувся другий виступ гурту після розпаду і 2 річної паузи, на якому було оголошено про возз'єднання гурту, наступний виступ на фестивалі “Файне Місто” і про роботу над третім альбомом.

В Ужгороді реінкарнована “АННА” відіграє 12 грудня у місцевому рок-клубі "Outsider" (пл. Кирила і Мефодія, 5).

Початок: 20:00

Квитки:
- перші 50 квитків по 60 грн;
- всі наступні квитки по 80 грн;
- в день концерту - 100 грн.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp