Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Великому Березному на прикордонників напали невідомі молодики. Довелось стріляти

3 грудня 2015 р., 10:30

Характер тілесних ушкоджень одного із "зелених беретів" поки що не повідомляють

На Закарпатті на співробітників прикордонного відомства намагаються чинити тиск,  аби вони не перешкоджали порушникам займатися протиправною діяльністю. Чергові погрози відбулися вчора вночі. Чотирьох прикордонників намагалися оточити близько 10 осіб.

Це відбулося в н.п. Великий Березний. Мобільна група саме слідувала до місця несення служби та зупинилася біля магазину з метою поповнення запасу питної води. У цей час до прикордонників під’їхали дві автівки «Мерседес» та «Опель», які заблокували службовий автомобіль. З них вийшли близько 10 цивільних осіб та почали погрожувати охоронцям кордону. Спроби прикордонників локалізувати ситуацію виявилися марними, порушники продовжували нагнітати ситуацію і провокувати на конфлікт. При цьому вони нанесли тілесні ушкодження одному з військовослужбовців. Аби не допустити загрози життю складу прикордонного наряду правоохоронцями були здійснені попереджувальні постріли вгору. Після цього молодики вдалися до втечі.

Наразі про даний випадок повідомлено співробітників Національної поліції України в Закарпатській області, СБУ та військову прокуратуру. Правоохоронцями встановлюються особи порушників.

Зазначимо, що по всім подібним випадкам прикордонне відомство проводитиме перевірки та захищатиме права військовослужбовців, які сумлінно охороняють інтереси нашої держави. Порушники, які вдаються до погроз прикордонникам, не залишаться поза увагою співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби та правоохоронних органів і будуть притягуватися до відповідальності.

Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp