Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "Синевирі" ліквідовують наслідки паводку (Фото)

3 грудня 2015 р., 12:20

Вода зруйнувадла 23 кілометри доріг і це ще не все

Нищівний паводок, який 20-21 листопада 2015 року «похазяйнував» на Закарпатті, завдав чималої шкоди й інфраструктурі Національного природного парку «Синевир». Річка Теребля та її притоки руйнували на своєму шляху все: дороги, мости, перепади, підпірні стінки тощо. До деяких територій парку було повністю відрізане сполучення. Так, стихія на території НПП «Синевир» повністю зруйнувала 23 км автодоріг, частково зазнали нищівних руйнувань 28 км доріг лісогосподарського значення, вода забрала 4 автомобільні мости та 9 перехідних містків, було знищено стихією 140 п.м перепадів та 680 п.м підпірних стінок.

- Одразу ж як припинилися опади, ми власними силами та за кошти установи почали відновлювальні роботи, - розповідає заступник директора НПП «Синевир» Василь Росоха. – Для ліквідації наслідків стихії задіяно сім одиниць техніки, в тому числі бульдозер, екскаватор, самоскид. На сьогодні вже вдалося відновити повністю 4,5 км доріг, частково відремонтовано 5,3 км доріг лісогосподарського значення, 240 пагонних метрів підпірних стінок. Відновлювальні роботи ще тривають.



Відновлюючи свою інфраструктуру, паралельно НПП «Синевир» надає допомогу сільським громадам і окремим жителям у боротьбі з наслідками стихійного лиха.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp