Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Державні дотації в тваринництві: куди звернутись, щоб отримати гроші

3 грудня 2015 р., 12:57

Допомога не завадить нікому

Кабінет Міністрів України прийняв постанову, яка передбачає часткове відшкодування вартості тварин, яке здійснюється на безповоротній основі суб'єктам господарювання за закуплені ними тварин в період з жовтня попереднього року по жовтень поточного року в розмірі до 50% вартості. Щодо відшкодування вартості об'єктів, воно буде здійснюватися на безповоротній основі у розмірі до 50% вартості (фактично понесених витрат без урахування ПДВ) завершених у попередньому і поточному роках етапів будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів для утримання великої рогатої худоби, свиней, доїльних залів і утворених на кооперативних засадах м'ясопереробних підприємств, у тому числі в розмірі до 30% вартості обладнання відповідно до проектно-кошторисною документацією.

Для отримання часткового відшкодування суб'єкти господарювання області повинні звернутися в департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації за адресою: м.Ужгород, пл.Народна, 4, каб. 247 т 0312 63-04-46, 0312 23-41-19.

Бюджетні кошти спрямовуються з метою розвитку вітчизняної галузі тваринництва та підвищення її ефективності.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp