Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський шпажист став чемпіоном етапу кубка світу, що відбувся в Братиславі

3 грудня 2015 р., 16:12

У складі збірної України

Збірна українських шпажистів юніорів завоювала золото на етапі кубка світу в Братиславі. Серед них - закарпатець! Сергій Горецький разом з партнерами успішно виступив на міжнародних змаганнях.

З 27 по 29 листопада в столиці Словаччини відбулися відразу 5 турнірів - особисті та командні змагання серед юнаків-шпажистів і юнаків рапіристів і індивідуальні змагання дівчат рапіристок, - інформує Національна федерація фехтування України.

Україна була представлена у всіх п'яти змаганнях, проте до п'єдесталу пошани нашим співвітчизникам вдалося дійти тільки в командних змаганнях шпажистів. Втім, кількість медалей сповна компенсувалося якістю, адже Ян Сич, Сергій Горецький, Павло Антонюк та Олексій Махонін завоювали нагороду найвищої проби.

Щоб завоювати титул чемпіонів наші хлопці обіграли Голландію (45:32), Швейцарію (45:40), Чехію (45:33), Польщу (45:38) і Угорщину (45:43). Тепер збірна України з фехтування на шпагах серед юнаків-юніорів займає другу позицію в світовому рейтингу. В активі українців 246 очок, а попереду - збірна Угорщини, яка випереджає наших хлопців на 30 очок (276).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp