Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В обласному художньому музеї влаштували чудовий відпочинок для особливих гостей (Фото)

3 грудня 2015 р., 21:47

Поважайте один одного і допомагайте

Сьогодні у рамках відзначення Міжнародного дня інвалідів за сприяння управління культури Закарпатської ОДА в обласному художньому музеї ім.Й.Бокшая відбулись мистецькі заходи для особливих відвідувачів – понад півсотні активістів місцевих осередків обласного товариства інвалідів, котрі прибули з більшості районів Закарпаття.

Про це повідомляє Управління культури Закарпатської ОДА.

Для гостей музично-пісенні дарунки підготували юні таланти Ужгородського державного музучилища ім.Д.Задора. Опісля – мистецтвознавці провели пізнавальну екскурсію залами музею, представивши відвідувачам як золоті фонди постійної виставки, так і твори сучасного мистецтва, експоновані напередодні.

{g}

Як наголосив директор музею Франциск Ерфан, мірилом цивілізованості суспільства завжди було ставлення до людей із особливими потребами, водночас, мірилом його розвитку вважались культурні здобутки, що віддзеркалюють духовно-світоглядні ідеали, науково-технічний поступ та різні суспільні явища свого часу. "Це – наша спільна історія і наша спадщина, ми раді вкотре представити її, надто, нинішнім відвідувачам. Користуючись нагодою, запрошуємо й інших краян із особливими потребами на безкоштовні відвідини музею".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp