Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З Днем Збройних Сил України!

4 грудня 2015 р., 11:29

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани!

Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення 24 річниці Дня Збройних Сил України!

День Збройних Сил України — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині. Свято, що увібрало в себе славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів.

Кожна держава має своє військо. У кожного з них є свої символи, які віддзеркалені у присязі. У воїнів Збройних Сил України теж є святі слова, які глибоко переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити українському народові.

Відвагу і героїзм, відчайдушність та бойову майстерність військовослужбовці Збройних Сил України наразі демонструють кожної миті, їх подвиги золотими літерами закарбовуютьсяв українській воєнній історії.
Хай це свято стане для всіх Вас джерелом подальшої життєвої енергії, наснаги, оптимізму, віри та впевненості у благородній справі вірного служіння Українському народові, Українській державі та її Збройним Силам.

Бажаю всім нам миру і спoкою на всій українській землі, благополуччя та процвітання нашій державі.

Слава Україні!
Слава Збройним Силам України!

Військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату полковник Олег ВІННИЦЬКИЙ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp