Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві встановлено 47 відеокамер, одна навіть розпізнає автомобільні номери!

4 грудня 2015 р., 16:55

Це камери інтелектуально ї системи спостереження.

Про це йшлося на сьогоднішній нараді з керівництвом компанії MTE, яка займається реалізацією проекту "Безпечне місто" у Мукачеві.

Перед мукачівцями прозвітували головний акціонер компанії Modern Telecom Engineering, директор та відповідальна особа за реалізацію проекту саме у Мукачеві.

За словами фахівців, у місті вже реалізовано 4 етапи програми зі встановлення Інтелектуальної системи відеоспостереження. Всього заплановано 8 етапів, після чого містом буде проведено понад 42 км кабелів оптоволоконної мережі.

Наразі спеціалістами встановлено 47 камер відеоспостереження, 1 камера розпізнавання автомобільних номерів та 2 роботизовані камери.

Всього, як відомо, у місті буде встановлено 161 камеру відеоспостереження, 14 розпізнавальних камер та 2 роботизовані камери.

Варто зазначити, що система вже ефективно працює. У черговій частині Мукачівського МВ УМВС встановлено 3 монітори, де цілодобово йде запис. Однак, все запрацює ефективно, уоли буде реалізовано всі етапи проекту.

Mukachevo.net


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp