Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наші бійці пройшли найгарячіші точки Донбаси завдяки дітям (Відео)

5 грудня 2015 р., 11:03

Саме дитячі листи зігрівали серце у важку хвилину

З ініціативи керівництва Головного управління національної поліції Закарпаття учні спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів мали змогу зустрітися з учасниками АТО, побувати на місці дислокації закарпатських нацгвардійців та ознайомитись із сучасним військовим спорядженням, повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Правоохоронці краю влаштували ужгородським старшокласникам цікаву зустріч із військовими батальйону Національної гвардії України. Хлопцям пощастило поспілкуватися з воїнами АТО, пройнятися розповідями солдат, які побували в самому пеклі війни.

Старшокласники «випробували» зразки зброї, з якою воюють бійці. Пістолети, автомати, гранатомети в мить опинилися в руках юнаків. Учні вчилися, як поводитись зі зброєю, мали нагоду приміряти спецодяг, тренувалися розбирати та складати автомати, дізнавалися, як виглядає службова техніка. Особливо юнаків вразив БТР, що ще вчора повернувся із зони АТО.

Та найголовнішою була розмова юнаків із бійцями, які не один день провели на передовій. Із цікавістю та сумом учні слухали історії нацгвардійців про дні, прожиті на сході. Бесіда була пройнята взаємною вдячністю. Адже Дебальцеве, Горлівку, Мар’їнку, Курахово – усі жахи війни солдати пройшли, зміцнюючись підтримкою дітей із рідного Закарпаття.

Як зізнається один із нацгвардійців – Йосип Бак, саме дитячі листи, сповнені надією і щирими переживаннями, у моменти втрат і відчаю, коли далеко від дому та рідних ризикуєш кожною хвилиною життя, зігрівали серця, додавали сил і піднімали дух.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp