Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці сплатили більше 185 мільйонів єдиного податку

5 грудня 2015 р., 16:21

Це на 26 мільйонів більше ніж торік

За підсумками роботи територіальних органів ДФС Закарпаття, протягом 11 місяців 2015 року до місцевих бюджетів області надійшло понад 185,2 млн грн єдиного податку. В тому числі понад 143,6 млн грн надійшло від фізичних осіб – підприємців та понад 41,6 млн грн – від юридичних осіб.

Таким чином, надходження до місцевих бюджетів, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, збільшились на понад 26,7 млн грн.

Фахівці фіскального відомства Закарпатської області відзначають: єдиний податок – одне із основних джерел наповнення місцевих бюджетів, а цьогорічна позитивна динаміка сплати цього податку до місцевих скарбниць засвідчує прагнення краян розвивати власну справу і добросовісно сплачувати податки.

Нагадаємо, що платники єдиного податку першої та другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа поточного місяця.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp