Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко не виключає, що змінить своїх довірених осіб на Закарпатті з ЄЦівців на «ударівців»

1 травня 2014 р., 14:23

Сьогодні кандидат у Президенти України Петро Порошенко перебуває на Закарпатті.

Зранку він уже підписав угоду про співпрацю з Товариством угорської культури Закарпаття і поспілкувався з журналістами. Впродовж дня він також зустрінеться з виборцями у Хусті, Мукачеві та Ужгороді.

На прес-конференцію в обласному центрі Порошенко прийшов разом із Юрієм Луценком. Обоє обіцяли закарпатцям європейське життя, прозору і некорумповану владу, зручні умови для бізнесу, порядок у державі, відсіч зазіханням Росії і т.д. і т.п. Стандартно і типово.

Порошенко під час спілкування з мас-медійниками неодноразово підкреслював, що прагне єднання з опонентами-демократами. Мовляв, не той час, аби сваритися. В цьому контексті прозвучало запитання стосовно того, що в області довіреними особами кандидата в президенти є представники Єдиного Центру, контрольованого сім’єю Балог, а «ударівці» Кличка, з яким Порошенко уклав угоду про співпрацю, «не при справах». Як відомо, раніше представник партії "УДАР", депутат із Закарпаття Валерій Пацкан, повідомляв, що партія ніколи не буде співпрацювати з «ЄЦом».

На це Порошенко заочно відповів Пацкану – «Ніколи не кажи ніколи». І додав, що не виключає такого розвитку подій, за якого змінить кількох довірених осіб з ЄЦівців на «ударівців». Аби лише об’єдналися і працювали спільно. Іншими словами, політик готовий використовувати принцип «і вашим, і нашим», лиш би якомога більше голосів на Закарпатті отримати…




Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp