Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тячеві не забули про тих, хто постраждав на виробництві

6 грудня 2015 р., 18:01

У День людейз особливими потребами.

Щороку 3 грудня, в День людей з обмеженими можливостями, керівництво відділення виконавчої дирекції Фонду соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України в Тячівському районі ініціює зустрічі з потерпілими на виробництві.Адже піклування про людей, які в результаті нещасного випадку на виробництві втратили працездатність чи стали інвалідами трудового каліцтва, є одним із основних завдань роботи відділення.Тут переймаються їх соціальним захистом, забезпечують регулярні виплати страхових сум потерпілим, а також санаторно-курортне лікування й медико-соціальну реабілітацію інвалідів праці. 

Та не лише особовими справами та виплатами відшкодування шкоди обмежується спілкування спеціалістів відділення з потерпілими на виробництві. Тут завжди доброзичливо ставляться до кожного відвідувача, надсилають потерпілим вітальні листівки до свят, відвідують їх на дому.От і вчора з начальником відділення Василем Візічканичем зустрілись колишні працівники Закарпатського вертолітного об’єднання (смт Дубове), Усть-Чорнянського лісокомбінату, Солотвинського солерудника та інших підприємств району, які втратили працездатність внаслідок травм або професійних захворювань.Поспілкувались, обговорили проблеми. Та загалом, чоловіки не скаржаться, адже до появи Фонду отримували мізерну допомогу від держави, то зараз це суттєва компенсація.Керівник відділення В.П.Візічканич пообіцяв і надалі допомагати людям з особливими потребами у розв’язанні насущних проблем.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp