Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Берегові встановили перший сонячний світлофор

6 грудня 2015 р., 18:30

У вівторок у Берегові на проспекті Геологів, що веде до кордону з Угорщиною, завершили монтування світлофора, який працюватиме на сонячних батареях.

Відтепер він попереджатиме водіїв сигналом жовтого кольору про те, що слід скинути швидкість — поблизу житлові квартали, навчальні заклади (школа та дитячий садочок).
Пристрій монтували спеціалісти з Хуста на замовлення Берегівської міської ради. Кажуть, що це перший подібний автономний попереджувальний світлофор на Закарпатті. У Берегові таких буде два — інший встановлять біля школи №3, теж по дорозі на КПП «Лужанка».

Такі ж світлофори мають також з’явитися у Виноградові та інших містах області, у тих місцях, де водії зазвичай порушують правила дорожнього руху. На запитання, скільки коштує пристрій, майстри повідомили «досить дорого, бо імпортний». Але можливо він і вартий своїх грошей. Бо проспект Геологів у Берегові є досить небезпечною ділянкою для пішоходів та інших учасників руху.

Олександр ВОРОШИЛОВ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp