Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві побили майора, який їхав в АТО

6 грудня 2015 р., 20:01

Сталося це нещодавно...

Цими днями у Мукачеві невідомі напали на майора резерву Національної гвардії України Дмитра Зотова. Дмитро — доброволець, журналіст, ветеран війни, боєць підрозділу «Карпатська Січ» батальйону спеціального призначення «Донбас» НГУ.

Під час нападу він слідував у розташування батальйону «Донбас» за добровольцями-новобранцями, їхав на транспорті зі спецномерами для проходження подальшої служби в зоні АТО.

Як повідомив керівник ГО «Карпатська Січ» Тарас Деяк, дорогою Дмитро заїхав на заправку, де до нього під’їхав джип. Нападників було двоє: Але коли на місце прибули правоохоронні органи, то за ними вже й слід простиг.

У поліції підтвердили, що до них дійсно звернувся 47-річний офіцер із заявою про те, що на нього було скоєно напад. За інформацією правоохоронців, у військового діагностовано подвійний перелом щелепи, струс головного мозку. Слідчо-оперативна група вже з’ясувала, що напад вчинив 46-річний мукачівець.

«Січовики» кажуть, він відомий в кримінальних колах за кличкою «Клоун».

Як повідомили нам із її прес-служби облпрокуратури, провадження про напад на майора Д.Зотова кваліфіковано як «умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження».

Марта ЗАГАТЯНСЬКА


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp