Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розпочався Чемпіонат Закарпаття з хокею (Фото)

7 грудня 2015 р., 13:02

Кілька гравців отримали травми

На минулих вихідних, 5-6 грудня, відбувся перший етап Чемпіонату Закарпаття з хокею 2015-2016. Напружена боротьба тривала два дні поспіль. У поєдинку на льоду зійшлися «Ужгородські вовки» - «Спартак» та «Синевир» - «Шахтарські Барси». Команди зіграли 3 періоди по 25 хвилин. Не зважаючи на те, що цьогоріч між хокеїстами існує домовленість про обмеження силової боротьби, обидві гри були активними та дещо агресивними. Найперше це проявлялося у боротьбі за шайбу. Також порушення фіксувалися через зажим суперників біля бортів. Кілька гравців отримали незначні травми.

Першого дня на льоду змагалися "Ужгородські вовки" і "Спартак". Останній отримав перемогу з рахунком 4:2. Капітан команди "Ужгородські вовки" Сергій Ковач каже, що ця гра далася їм досить важко, оскільки на лід вийшли вперше у цьому сезоні.

"Завдяки поєдинку, ми побачили свої слабкі сторони, над якими і будемо працювати. В нас були проблеми і в нападі, і в захисті. Однак вцілому гра виявилася непоганою. Наступного разу перемога буде за нами," - зазначив Сергій Ковач.

Цього разу за першість також боролися «Синевир» та «Шахтарські барси». Гра завершилася з результатом 7:2, на користь останніх.

Зокрема тренер та учасник команди «Шахтарські Барси» Олександр Дмитрієв зазначив : «Думаю, хокеїстам поки важко змиритися з тим, що у цьому сезоні пропагується цілком безконтактна гра, адже хокей це силовий вид спорту. Тому потрібно вчитися стримуватися. Хоч і були окремі порушення, назвати гру «брудною» – не можна».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp