Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці стоять у земельній черзі понад 12 років

7 грудня 2015 р., 19:01

Прискорити просування чергу не вдасться

На прийом до міського голови, який відбувся сьогодні, 7 грудня 2015 року, записалися 70 ужгородців. Звернення були як особисті, так і колективні.

Найбільше заяв стосувалися земельних питань. За словами Богдана Андріїва, це дуже болюча проблема для Ужгорода. Адже у земельній черзі ще з 1993 року стоять понад 6 тисяч мешканців міста, також на розгляді близько 800 заяв від учасників АТО. Вирішити цю проблему найближчим часом, на жаль, не вдасться. Тому найперше, що потрібно зробити, це провести інвентаризацію земель, а також працювати у напрямку розширення меж міста.

Багато звернень було з проханням надання матеріальної допомоги: на лікування, на проведення операцій, на вирішення соціально-побутових проблем. Питання, які стосуються надання допомоги у межах 500 гривень, будуть вирішені найближчими днями, сказав міський голова, інші – вивчатимуть у профільних комісіях.

Також сьогодні перед міським головою порушували питання щодо покращення житлових умов, проведення ремонтів вулиць, дахів, вирішення спірних питань щодо будівельних робіт тощо.
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp