Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Міжгір’ї необережність до вогню довела (ФОТО)

8 грудня 2015 р., 10:29

Горіла коптильня.

Ввечері 7 грудня в смт Міжгір’я на території приватного обійстя по вул. Шевченка, загорілася коптильня для м’яса. Господар помітив пожежу, коли полум’я вже почало перекидатися на розташований за1 метр від надвірної споруди житловий будинок. О 17:19 власник повідомив про подію до оперативно-рятувальної служби Закарпаття.

 

Для ліквідації загорання негайно прибули бійці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. Приборкати стихію їм вдалося за лічені хвилини: вже о 17:24 пожежу локалізували й о 17:25 – повністю загасили. Завдяки власній оперативності вогнеборці не дали полум’ю поширитися на весь житловий будинок і тим самим врятували його від знищення.

Найімовірніше, причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем власника обійстя. Чоловік розтопив коптильню й залишив її без нагляду. Через його необачність вогонь знищив надвірну споруду й30 кг м’яса, а також пошкодив газовий лічильник і стіну житлового будинку на площі2 кв. м. Завдані збитки встановлюються.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp