Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рівіс каже, що запропонував «Батьківщині» посаду заступника голови облради

8 грудня 2015 р., 10:37

Голова облради каже, що «Батьківщина» не надала йому відповіді на цю пропозицію

Розпочалося третє пленарне засідання першої сесії Закарпатської обласної ради. Нагадаємо, тиждень тому, 1 грудня, депутати з третьої спроби обрали собі голову – Михайла Рівіса. Більше жодних рішень тоді не приймали, тож сьогодні в порядку денному чимало кадрових питань.

Однак перші півгодини сесії депутати до поділу посад не дійшли, оскільки затверджували чималу кількість депутатських звернень і запитів.

Зараз голова облради Михайло Рівіс нарешті перейшов до питань порядку денного. Він заявив, що запропонував посаду заступника голови облради представникам від «Батьківщини», однак вони не озвучили свою кандидатуру. Тому Михайло Рівіс запропонував виключити з порядку денного питання обрання заступника голови ради, тож сьогодні рада обере тільки першого заступника голови. Очікується, що це місце віддадуть угорській партії КМКС, яка віддала голоси 8 своїх депутатів при обранні голови облради за Михайла Рівіса.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp