Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Першим заступником голови Закарпатської облради буде угорець Йосип Борто

8 грудня 2015 р., 10:56

Представника партії КМКС висунув голова ради Михайло Рівіс

Першим заступником голови Закарпатської обласної ради, найімовірніше, стане угорець Йосип Борто. Його кандидатуру висунув голова облради Михайло Рівіс.

Таке рішення не стало несподіванкою. Як відомо, тривалий час в обласній раді ішла боротьба в процесі обрання голови ради між Єдиним Центром Віктора Балоги і командою губернатора Геннадія Москаля, який виконував доручення президента Порошенка недопустити представників ЄЦу до керівництва облрадою. В результаті партія КМКС разом із Солідарністю, Відродженням, Оппоблоком проголосувала за кандидатуру Михайла Рівіса, якого висунула провладна фракція. Саме голоси угорців стали вирішальними. За ці голоси влада віддячила КМКС посадою першого заступника голови облради.

Йосип Борто останні майже 5 років працював заступником голови Виноградівської райради. А перед тим 30 років трудився педагогом. Зараз депутати готуються до голосування, в роботі сесії оголошена перерва на 15 хвилин.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp