Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська «Батьківщина» ще не вирішила, чи згодиться на пропозицію влади висунути свого кандидата заступником голови облради

8 грудня 2015 р., 12:06

Депутат Андрій Шекета каже, що фракція збереться і обговорить цю пропозицію

Сьогодні під час засідання сесії Закарпатської обласної ради її голова Михайло Рівіс повідомив, що запропонував фракції політичної партії «Батьківщина» посаду заступника голови обласної ради. Однак, за його словами, поки що не отримав відповіді на цю пропозицію, тому сьогодні з порядку денного питання про обрання заступника голови облради було виключене. Проголосували депутати тільки за першого заступника голови – ним, як ми вже повідомляли, став угорець Йосип Борто від партії КМКС.

В кулуарах ради кореспондент «Часу Закарпаття» поцікавився, чи погодиться «Батьківщина» на цю пропозицію Рівіса і кого може висунути кандидатом на посаду заступника голови обласної ради. Випереджаючи події, скажемо, що депутати «Батьківщини» проголосували за обрання угорця Борто першим замом голови ради, що майже напевне свідчить про згоду делегувати на наступній сесії свою людину в керівництво облради.

Однак наразі Батьківщина не підтверджує і не спростовує такі наміри. Депутат Андрій Шекета каже, що фракція поки що не встигла обміркувати цю пропозицію голови облради Рівіса.

«Можливо, ми зберемося навіть сьогодні після завершення сесії і будемо про це говорити, - каже Андрій Шекета. – Поки що ми не розуміємо, яку політичну роль гратиме наша фракція, якщо ми дамо свого заступника голови ради: ми отримали лише пропозицію висунути свого кандидата, але не до кінця зрозуміло, яке бачення політичної ролі нашої фракції має голова обласної ради: чи бачить «Батьківщину» в опозиції, адже ми не голосували за обрання Михайла Рівіса головою ради, чи навпаки – це пропозиція заради консолідації депутатського корпусу. Будемо думати і радитися», – сказав Андрій Шекета.

Час Закарпаття



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp