Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителька Олександрівки скаржилася міліції на сусідів (ФОТО)

2 травня 2014 р., 08:25

Жителі села Олександрівка, що на Хустщині, спілкувалися з міліцією.

На прийом громадяни переважно прийшли з особистими проблемами та питаннями побутового характеру. Іван Хмара зустрівся з жителями с.Олександрівка Хустського району, щоб проаналізувати досягнення та прорахунки підлеглих з уст місцевих громадян. 

З’ясувати актуальні проблеми, які стоять на шляху до співпраці та взаємодії населення та міліції. Місцева жителька пані Василина поскаржилася, що сусіди незаконно перегородили дорогу, через яку вона іде на свій пай та веде пасти корову. Через це виникають неприязні відносини з сусідами. 

Іван Хмара жінку запевнив, що ситуацію візьме під особистий контроль та організує роботу працівників міліції у взаємодії з місцевою владою с.Олександрівка щодо вирішення інциденту, який виник між нею та сусідами. Іван Хмара каже, що основна мета його приїзду в Олександрівку – почути від жителів їхню думку щодо якості виконання службових обов’язків дільничного інспектора міліції, а також прислухатись до проблем громадян та докласти усіх зусиль, щоб допомогти громадянам знайти шляхи вирішення зі складних життєвих ситуацій. 
Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp